Vidste du, at 1 ud af 4 virksomheter tror, at backup fra Microsoft 365 er nok?

1 ud af 4 virksomheter tror, at backup fra Microsoft 365 er nok

Vores erfaring viser at mange bliver overrasket over at der faktisk er brug for at supplere nuværende backup løsning fra Microsoft 365 med et tredjeparts produkt.

Nedenfor finder du de reelle facts, som vi gerne vil sætte særlig fokus på (CCB = Cloud-to-Cloud Backup fra Barracuda): 

Microsoft Retention Policies vs CCB

Det med SMÅT som bør fremhæves
I Microsofts serviceaftale står der direkte i deres betingelser, at de anbefaler, at man bruger et tredjeparts produkt til backup af sine data (kilde: Microsoft Service Agreement, Section 6B).

Microsoft peger selv på Barracuda som foretrukkende leverandør, når man kigger i markedet efter et tredjeparts produkt indenfor backup, og som kan komplementere Microsofts egen løsning.

Barracuda ligger højt i Gartner og har vundet adskillige Awards, hvilket nok er medvirkende årsag til, at de i dag ligger med en markedsandel på 29,9% (kilde: 2019 World Backup Day Survey).

Hvad koster det?
Det koster under 23 kr. pr. måned pr. bruger at tilkøbe CCB-løsning fra Barracuda. Jo flere brugere, jo lavere pris. Løsningen fungere både som traditionel køb eller månedsafregnes på MSP.
 
Hos Commaxx er vi klar til at tage en uddybende snak omkring Cloud-to-Cloud backup fra Barracuda, og hvilke muligheder der ligger i det. Så tøv ikke med at fange en af os fra Security Teamet.

Med venlig hilsen 
Commaxx Security Team 

Jacob Hjenner, Trine Cortz og Maria Skovgaard