Pressemeddelelse: ALSO køber Commaxx

Commaxx Nordics

ALSO, en af de ledende distributører i IKT-industrien, køber den værdiskabende distributør Commaxx. Opkøbet omfatter selskabets virksomheder i Norge, Sverige og Danmark. Med opkøbet vil ALSO styrke sit løsningsfokus, udvide sin Cloud forretning og portefølje med software-leverandører for at øge kundebredden på systemintegratorsiden (SI) og værdiskabende partnere (VAR).

Commaxx, den ledende værdiskabende distributør i Norden inden for virtualisering, Cloud- og sikkerhedsløsninger, købes op af ALSO, en af de ledende teknologileverandører i IKT-industrien. ALSO er til stede i 30 land i Europa og totalt i 144 lande globalt via PaaS (Platform as a Service)-partnere.

– Dette føles rigtig godt, udtaler Geir-Rune Dyrseth, Bestyrelsesformand i Commaxx. – Commaxx har haft stærk vækst de sidste år. For at tage næste skridt i vores udvikling trænger vi flere resurser og større muskler og det får vi nu. ALSO og Commaxx komplementere hinanden og vores samlede muligheder til partnere og leverandører bliver endnu stærkere. Samtidig får vores ansatte større muligheder for faglig og karrieremæssig udvikling, udtaler han.

Opkøbet vil også styrke ALSO’s Cloud tjenester. Den udvidede portefølje af softwareleverandører styrker ALSOs økosystem og muligheden for at tilbyde bredere løsninger. Commaxx med sit stærke og erfarne team tilfører ALSO værdifulde relationer og ekspertise, hvilket styrker deres europæiske position.

– For vores partnere giver dette fantastiske muligheder, fortæller Robert Wadstein, Executive Vice President i Commaxx. – Med opkøbet får vi nu en synergi mellem velrenommerede leverandører, bred kompetence og en solid Cloud marketplace. Vi glæder os til at udforske alle disse muligheder og til at styrke både vores partnere og vores leverandører, afslutter han.


Media contacts:

Geir-Rune Dyrseth

Geir-Rune Dyrseth
Chairman, Commaxx
+47 992 91 826
grdy@commaxx.no

Robert Wadstein

Robert Wadstein
EVP Nordics, Commaxx
+46 766 345 099
robert.wadstein@commaxx.se


Om Commaxx Nordic
Commaxx tilbyder teknisk ledende leverandører som giver mulighed for øget konkurrenceevne og lønsomhed for sine partnere. Løsningerne leveres af et stort netværk af partnere med høj kompetence. Selskabet har en unik ekspertise med løsninger indenfor virtualisering, sikkerhed og administration af infrastruktur, og er distributør af blandt andre Citrix, Microsoft og Veeam. Commaxx-koncernen blev etableret i 1992 og har vundet mange prestigefyldte priser og anerkendelser for sit arbejde som værdiskabende distributør. Selskabet ekspanderede til Sverige og Danmark i 2010. For mere information se www.commaxx.no.

Om ALSO
ALSO er blandt de ledende teknologileverandører i IKT-industrien, med 30 aktive lande og totalt 144 lande verden over via PaaS-partnere. ALSO`s økosystem består af et samlet potentiale på cirka 120 000 forhandlere som tilbyder hardware, software og IT-tjenester fra mere en 700 leverandører i over 1500 produktkategorier. Vi i ALSO ønsker at bidrage til en bæredygtig og grøn IT. Dette er grunden til at ALSO tilbyder alle tjenester fra distribution og levering til refurbishment fra samme sted. Virksomheden dækker Supply, Solutions og Service. Supply indeholder området for hardware og software. Solutions støtter kunder i udvikling af tilpassede IT-løsninger. Service fokuserer på abonnement baseret Cloudtjenester samt platforme for cybersecurity og virtualisering av AI. For mere information se www.also.com.