Kender du de 13 trusler i din indbakke?

Kender du de 13 trusler i din indbakke?

Med mere end 300 milliarder e-mails sendt og modtaget i første halvår af 2020 må virksomheder og privatpersoner være varsomme overfor alt fra spam og afpresning til avancerede phishing-angreb. I en ny e-bog har Barracuda Networks samlet de 13 største trusler i indbakken - og tips til hvordan man kan beskytte sig selv.

Dette er en kopi af en pressemeddelelse fra Barracuda Networks den 27.07.20.

Spammails udgør ca. 53 pct. af alle e-mails i verden og anslås at koste omkring 1,3 billioner kroner inklusiv produktivitetstab og omkostninger til servere. Heldigvis er det relativt nemt at beskytte sig mod spam.

De værste trusler er markant mere komplekse og kræver mere erfaring og avanceret IT-sikkerhed at undgå. Traditionelle sikkerhedsløsninger hjælper sjældent, da cyberkriminelle ofte bruger en kombination af værktøjer og metoder til at snyde systemet.

E-mails er kommet for at blive
Selvom der de seneste år er kommet nye samarbejdsværktøjer, der kan komplementere e-mails, bruges den 40 år gamle teknologi fortsat flittigt. Og det stiller nye krav til sikkerheden.

“Meget af det, vi har lært om IT-sikkerhed indtil videre, er ikke længere brugbart. Mod de flestes forventninger er den generelle brug af e-mails bare vokset. Med denne e-bog forsøger vi at give et opdateret billede af de største trusler og hvad man kan gøre for at beskytte sig mod dem, da cyberangreb både er øget i hyppighed og kompleksitet,” siger Peter Gustafsson, ansvarlig for Barracuda Networks i Norden, og fortsætter:

“Virksomheder kan opnå en enorm gevinst ved aktivt at forbedre deres e-mailsikkerhed, både når det kommer til træning og sikring af deres egen organisation.”

Her er de 13 største trusler, rangeret fra mindst til mest kompleks:

 1. Spam
 2. Malware
 3. Data Exfiltration
 4. URL Phishing
 5. Scamming
 6. Spear Phishing
 7. Domain Impersonation
 8. Brand Impersonation
 9. Blackmail
 10. Business Email Compromise
 11. Conversation Hijacking
 12. Lateral Phishing
 13. Account Takeover

E-bogen ”13 email threat types to know about right now” kan hentes gratis her.