Godt samarbejde med Cuneo

Godt samarbejde med Cuneo

I over 5 år har vi samarbejdet med Cuneo, professionelt B2B mødebooking bureau.

Fordi vi er så tilfredse med samarbejdet, har Maria Skovgaard (Nordic Business Development Manager i Commaxx) skrevet en reference på vegne af Commaxx:

Som value-added distributør er vi gode til at stille krav til os selv og har en række værdiset, som vi dagligt gør brug af. Dette gælder indenfor flere områder, herunder markedskampagner. 

Samarbejdet med Cuneo gør, at vi har ekstra god succes hos vores forhandlere, da Cuneo altid leverer, hvad de lover, og tit også mere end det. 
Cuneo er utrolig gode til at dele de informationer, som de opfanger på det første kald med kunden.
Dette gør, at vi efterfølgende har en professionel tilgang til kunden, hvor vi præcist ved, hvad kunden ønsker at opnå på vores møde. 

Vi evaluerer løbende og får alltid en afsluttende fyldesgørende rapport som dokumenterer, at investeringen tit og ofte har været det hele værd. 

Dette er nok også forklaring på, at vi har brugt Cuneo igennem de sidste 5 år, og varmt kan anbefale dem, som samarbejdspartner til vores mange leverandører. 

- Maria Skovgaard, Commaxx Danmark

Cuneo blev meget tilfredse med anmeldelsen. Vi er glade for det! 

Vi har haft glæden af at arbejde sammen med Commaxx og deres forhandlere i 5 år (6 år til september). I vores samarbejde med Commaxx har vi fået indsigt i, hvor dedikerede de er til deres partnerskaber og hvor højt de går op i at skabe værdi for deres partnere. Det er en fornøjelse at samarbejde med jer, Commaxx Danmark, og vi håber på mange flere års partnerskab! 

- Cuneo ApS