Forbedring af sikkerheden med automatiske opdateringer

Kaspersky Vulnerability and Patch Management

Opgaven med at få opdateret, samt forhindre sårbarheder i programmer, skal gøres via en Patch løsning. Ved at centralisere og automatisere vigtige sikkerheds- og administrationsopgaver, spares du ikke kun tid, men optimerer også sikkerheden.

Vår producent Kaspersky tilbyder nu også patch som et selvstændigt produkt, så det nemt kan kombineres med andre sikkerhedsløsninger. Løsningen hedder Kaspersky Vulnerability & Patch Management.

Cyberkriminelle udnytter sårbarheder, der ikke er rettet, i operativsystemer og almindelige programmer (Java, Adobe, Internet Explorer, Microsoft Office osv.) som en del af deres målrettede angreb mod såvel små som store virksomheder. Denne risiko forstærkes af stigende IT-kompleksitet – hvis du ikke ved, hvad du har, hvordan kan du så sikre det?

Ved at centralisere og automatisere sikkerheds- og administrationsopgaver, som f.eks. vurdering af sårbarheder, distribution af programrettelser og opdateringer, lagerstyring og -kontrol og udrulning af programmer minimerer Kaspersky Vulnerability & Patch Management omfanget af IT-sikkerhedsrisici og giver mere klarhed over IT-kompleksiteten. Alt sammen fra en enkelt, integreret administrationskonsol.

Prøv deres unikke løsning og læs mere på kaspersky.com.