Dette er de største cybersikkerhedstrusler i 2021

Dette er de største cybersikkerhedstrusler i 2021

BlackBerry udgav i dag en trusselrapport for 2021, der beskriver en kraftig stigning i cybertrusler, som organisationer har stået overfor siden begyndelsen af COVID-19.

BlackBerry 2021 Threat Report undersøger de største cybersikkerhedsbegivenheder sidste år og de sikkerhedsspørgsmål, der sandsynligvis vil påvirke det kommende år. Rapporten indeholder et bredt spekter af cybersikkerhetsemner, som er avgjørende at vide for bedrifter, offentlige myndigheder og sluttbrukere.

2020's mest oplagte cybersikkerhedsbegivenhed var COVID-19. Pandemien skabte mange muligheder for trusselaktører. Virksomheder over hele verden kæmpede for at implementere sikre arbejdspolitikker, mens offentligheden overværede flere COVID-19-temaangreb.

I starten af ​​pandemien måtte utallige organisationer pludselig eksternt støtte en stor del af deres arbejdsstyrke, hvor mange blev tvunget til at digitalisere forskellige dele af deres infrastruktur natten over. Denne udvikling og vedtagelse af digitale tilbud udsatte virksomheder for utilstrækkelig beskyttelse for medarbejdere og kunder blandt en stadigt voksende og under-sikret angrebsflade.

Rapporten fremhæver også et farligt nyt skift i cyberkriminalitetsverdenen, hvor lejede hackere og crimeware-as-a-service-modeller er blevet mere og mere almindeligt.

Som altid repræsenterer BlackBerry Threat Report et stykke af det overordnede sikkerhedspuslespil. Målet er at gøre sikkerhedsoplysninger, forudsigelser og lærte erfaringer tilgængelige for alle uanset rolle eller titel. Ved at offentliggøre disse oplysninger håber BlackBerry at minimere skaden ved fremtidige cyberangreb og styrke den globale sikkerhedsstilling. 

LÆS RAPPORTEN HER (PDF, 3MB)

BlackBerry 2021 Threat Report

Har du spørgsmål? Du er velkommen til at kontakte Team Commaxx!