Intro Webinar: Velkommen til Zyxel!

Zyxel webinar with Commaxx
Apr
Online

Commaxx er pr. 1. marts 2021 udvalgt som sikkerhedsdistributør på ZyXEL Networks i hele Skandinavien. ZyXEL dækker en række produktområder indenfor både, Firewalls, Switches og Trådløse løsninger – 3 områder som alle er yderst relevante i forhold til it-sikkerheden hos dine kunder – og alt sammen noget vi hos Commaxx har en masse erfaring indenfor, og vil kunne spare med dig omkring.

Vi vil derfor gerne invitere dig med på det næste Nordiske Webinar, som vi vil afholde på engelsk. Webinaret finder sted Tirsdag d. 27 april 2021 kl. 09:00-09:45.

Uanset om du er ny eller eksisterende Partner på ZyXEL, så vil dette Webinar være noget for dig. Her nedenfor kan du se, hvad vi har af spændende ting på programmet:  

  • Generel intro til ZyXEL hos Commaxx Nordiske Teamet – mød her dine lokale kontaktpersoner 
  • Hvorfor har vi, som distributør valgt at lave en aftale med ZyXEL, og hvor ser vi fremtidsmulighederne vil blomstre? (Speaker: Maria Skovgaard, Commaxx DK)
  • Hvorfor giver det mening at samarbejde med ZyXEL? Hvad er alt det nye der kommer, og hvorfor er det en interessant mulighed at kigge i denne retning nu? (Speaker: Team Nordic ZyXEL)
  • Hvad betyder det præcis for dig, som forhandler at tage med på denne rejse sammen med os nu? Speaker: Jonas Hedquist, Commaxx SE

Dette og meget mere, vil vi dele med jer, og glæder os til at mødes online, hvor du både vil kunne møde dit Team hos ZyXEL samt dit lokale ZyXEL Team hos Commaxx. Så tøv ikke med at tilmeld dig, og tag gerne din kollega med også! 

TILMELDING

Hvis du har nogle spørgsmål til dette arrangement, skal du være velkommen til at tage fat i:

På glædelig gensyn, og husk gerne at dele budskabet internt!