• no_NO
  • sv_SE

Alle XenApp Platinum kunder kan gratis få XenMobile MDM licenser svarende til antallet af XenApp licenser. (frem til 30.09.2014 – mod køb af første års maintenance)

XenMobile er Citrix’ bud på en management løsning af mobile devices som tablets og smartphones. Dette er et område, som mange virksomheder oplever store udfordringer med i dag. En ny dansk undersøgelse viser, at op til 66% af medarbejderne i en gennemsnitlig virksomhed medbringer sin egen smartphone, i stedet for at bruge den, som virksomheden har udleveret – og op til 50% medbringer egne tablets til brug i arbejdssammenhæng.

Denne tendens giver væsentlige udfordringer – men samtidig også masser af muligheder for at optimere produkti­viteten og brugertilfredsheden. Men det kræver kontrol, styring og administration af enhederne. Det er nødvendigt med en skarp opdeling mellem det, der er privat, og det der er arbejdsrelateret.

Her kommer Citrix XenMobile ind i billedet. XenMobile tilbyder både muligheden for at kunne styre og kontrollere enhederne 100%, hvis nødvendigt, men også muligheden for blot at kontrollere og administrere de mobile applikationer, som er arbejdsrelaterede (fx applikationer som mail og web). Samtidig giver XenMobile mulighed for at kunne lave en sikker “dropbox” løsning, hvor data kan synkroniseres mellem devices og tilgås on-the-fly, samtidig med at data fastholdes i virksomhedens eget serverrum.