• no_NO
  • sv_SE

Alle produkter

Citrix XenApp

Citrix giver dig mulighed for at øge produktiviteten i din organisation ved at opgradere fra XenApp til XenApp Platinum. Med Platinum-versionen får du Citrix Secure Access Client Password-Manager-Edge Sight-Easy Call og Smart Auditor.

Din ultimative adgangs-løsning

Den integrerede løsning giver virksomheder af alle størrelser nye spændende muligheder som bl.a. Smooth Roaming og Smart Access, der giver kunden mulighed for at gøre mere for mindre. Virksomhedens mulighed for at kunne tilbyde flere funktioner øges, mens driftsomkostningerne reduceres væsentligt.

  • Øger produktiviteten ved at tilbyde brugerne universal adgang til alle enheder, netværk og lokaliteter. F.eks. forbinder Proximity Printing automatisk brugeren til den printer, der er placeret tættest på, hvor brugeren befinder sig.

  • Tilbyder sikker, kontrolleret og fleksibel adgang til Windows, Unix og webapplikationer fra alle typer enheder, i alle netværk og på alle lokaliteter/positioner.

  • Sørger for sikker fjernadgang gennem integreret hardware-baseret SSL-VPN-teknologi.

Følgende elementer indgår i Citrix XenApp Platinum:

Citrix XenApp

Citrix XenApp er den mest udbredte metode til præsentation af applikationer, og tilbyder en enkel og sikker måde at at centralisere virksomhedens applikationer, og giver brugeren konstant adgang til sine programmer uafhængig af hardware og placering.
Læs mere

Citrix Secure Access Client

Citrix Secure Access Client anvendes til at oprette en kobling til Citrix Access Gateway, som er en universel SSL VPN hardwarebaseret enhed, der giver brugerne sikker adgang til IT-ressourcer. Dette er uafhængig af, om de er inden eller uden for firewallen. 
Citrix Access Gateway kombinerer adgangsfordelene ved både IPSec- og SSL-baserede virtuelle private netværk (VPN) samtidig med, at omkostninger og kompleksitet af de to teknologier fjernes. Dette giver enklere og bedre adgang for brugerne, forbedret sikkerhed i netværket og reducerer IT-afdelingens omkostninger. Citrix Access Gateway giver sikker og altid tilgængelig adgang til alle informationsressourcer fra et punkt. Med mulighed for Advanced Access Control kan IT-afdelingen få fuldt overblik over, hvilke applikationer, der er tilladt i netværket samtidig med, at det er muligt at kontrollere hver enkelt brugers rettigheder og og krav til software.

Citrix Password Manager

Tillader brugerne at autentificere sig én gang, hvorefter Password Manager tager sig af videre akkreditering. Dette giver langt bedre password management, øget sikkerhed og omkostningsbesparelser for IT-afdelingen. Dertil slipper brugerne for at huske på utallige passwords.

Citrix EdgeSight

EdgeSight overvåger og administrerer applikationsydelse og tilgængelighed, hvor det betyder mest – på brugerniveau. Ved at give information om, hvordan IT-ressourcer opleves hos brugeren, har du et proaktivt værktøj til at afdække, lokalisere, løse og opfange problemer på en hurtig og effektiv måde.

Citrix EasyCall

Citrix EasyCall integrerer applikationerne med telefonsystemet. EasyCall er en innovativ funktion i Citrix XenApp Server Platinum og aktiveres af Citrix Communication Gateway™. Løsningen muliggør kommunikation uanset om applikationerne er virtualiserede, streamet, web-baserede eller installeret. Produktet sparer tid og penge, og øger brugernes produktivitet. For brugerne fungerer EasyCall ganske enkelt ved blot at benytte funktionen ”Click-to-Call”, der gør, at der kan foretages opkald til ethvert telefonnummer i alle applikationer eller dokumenter. 
EasyCall benytter en Communication Agent, installeret på f.eks. en XenApp Server. Citrix EasyCall kan også integreres med de fleste PBX systemer.

Citrix Smart Auditor

Smart Auditor - optagelse af ICA session - anvendes for at øge sikkerheden. Smart Auditor er en teknologi, som kun er tilgængelig i Citrix XenApp Server Platinum. Produktet anvender fleksible regler, der automatisk udløser optagelser af Server-sessioner. Dette betyder, at IT-administrator nemt kan monitorere og undersøge applikationsaktivitet. Smart Auditor kan også benyttes som et fejlfindingsværktøj (sammen med Citrix EdgeSight) for nemmere at kunne hjælpe brugerne ved fejlsituationer, men også for at forenkle sporbarhed og efterleve love og regler. 
Lagringsbehovene til Smart Auditor er særdeles effektive. En hel dags arbejde af én person, tager ca.  25 mb lagringsplads.

Læs mere om Citrix XenApp