• no_NO
  • sv_SE

Watchguard er førende producent af firewalls og wireless adgang.

Du kender sikkert godt vigtigheden i at holde din kundes netværk sikkert, således at udefra kommende trusler ikke kommer ind og forstyre på netværket. Men du ønsker sikkert at gøre det på dine betingelser og i tæt samarbejde med dine kunders ønsker. Med en løsning fra WatchGuard er dette muligt at opnå. Du ønsker at have kontrol, men kontrol bør ikke betyde begrænsninger. Du kan sætte WatchGuards magtfulde Next Generations FireWall (NGFW) op i netværket og vokse over tid ved at tilføje præcis de sikkerhedsmæssige funktioner, du har brug for, når du har brug for dem.

Uanset hvordan du opsætter dit NGFW-system, har du mulighed for at visualisere og isolere enhver trussel, hvor som helst, fra én intuitiv konsol. WatchGuards prisbelønnede Dimension giver dig et godt overblik over trafikken i boksen vha. grafer som også kan rapporteres på email, hvis det ønskes. Denne service er standard på alle WatchGuard NGFW, og vil i din dagligdag være med til at skabe dit fulde overblik, når du har behov for det.

WatchGuards magtfulde Fireware® operativsystem er den hurtigste, mest pålidelige, mest adrætte platform i branchen. Den er designet til at køre fulde versioner af de førende sikkerheds filtre i hver kategori, så vi sørger for, at du altid har den bedste beskyttelse. Og med indbygget loftshøjde, kan du skalere op, når du har brug for. Du får al den ydeevne, al den beskyttelse - alt hvad du kan ønske dig i forhold til dine kunders ønsker.

Velkommen til toppen af ​​netværkssikkerheden.

Med en WatchGuard Firewall får du:

Den bedste og sikkerste throughput i sin klasse

Det bedste real-time visibility tools

Bredere anvendelse kontrol end nogen anden (NGFW) (over 1.800 applikationer)

Unified Threat Management (UTM) fra WatchGuard er branchens mest effektive, alt-i-én netsikkerhed platform. Det betyder ingen kompromiser, nogensinde. Dette er en fuldt udstyret, take-no-fanger, skrigende-hurtige sikkerheds apparat, der skalerer med din virksomhed, passer ind i dit budget, og er nem at fordele på tværs af alle netværk, som du måtte administrere.