• no_NO
  • sv_SE

Alle løsninger

Netværk

Ved overgangen til virtuelle løsninger og tjenester, der leveres via Cloud, er aktive netværkskomponenter vigtige. Optimal leverance via nettet er afgørende, når virtuelle instanser af klienter og applikationer skal leveres til både tynde klienter, iPads og lignende. Aktive netværkskomponenter sikrer brugeroplevelsen ved at accelerere trafikken, samtidig med at sikkerhed og adgang til applikationer og data håndteres dynamisk. 

Commaxx leverer følgende netværksløsninger

Citrix Access Gateway
Sikrer dynamisk og intuitiv styring af adgang til applikationer. Data udveksles til brugeren via en SSL-VPN-tunnel. Access Gateway kan også integreres med løsninger til to-faktor-autentificering fra f.eks. SafeNet.

Citrix Branch Repeater
Anvendes i virksomheder for at sikre og optimere brugeroplevelsen. Branch Repeater anvender en række innovative teknologier for at optimere trafik, således at brugerflade og applikationer leveres så hurtigt som muligt til brugeren.

Citrix NetScaler
Kombinerer en række af Citrix' produkter og indeholder 2000 funktioner, som typisk fordeles på op til fem forskellige produkter.

Netværksprodukterne fra Citrix findes i både virtuelle og fysiske udgaver. De virtuelle kan nemt implementeres, når behovet for computerkraft og båndbredde er begrænset, mens de fysiske udgaver passer i større miljøer.