• no_NO
  • sv_SE

Alle produkter

En førende producent inden for tynde klienter. IGEL Technology hjælper virksomheder med at forbedre en hurtig, effektivitet og sikkerhed adgang til deres virtuelle arbejdsplads.
 

IGEL har en bred portefølje af hardware til tynde klienter, baseret på Linux og Microsoft Windows Embedded, og er markedsførende inden for software til tynde klienter, så kunderne kan få adgang til en bred vifte af server-baserede infrastruktur og applikationer.
 

Kraftfuld og intuitiv software
IGEL tilbyder også kraftfuld og intuitiv software til administration af tynde klienter i både små og store virksomheder. Partnerskaber med industrien ledere såsom Citrix, VMware, Red Hat og Microsoft gør at IGEL tilbyder den nyeste teknologi og høj sikkerhed for kunder i brancher som sundhed, uddannelse og forskning, den offentlige sektor, bank, finans og forsikring og detailhandel.

IGEL har kontorer i UK, Australien, Frankrig, Holland, Østrig, Belgien, Schweiz, Sverige, USA, Tyskland, Hongkong, Shanghai, Beijing og Singapore og er repræsenteret af partnere i mere end 50 lande verden over.

Hvis du vil vide mere, kan du besøge www.igel.co.uk