• no_NO
  • sv_SE

Commaxx distribuerer eG Innovations monitorerings- og rapporteringssoftware til det nordiske marked. 
eG Innovations software er skalerbart og indholder understøttelse af forskellige niveauer af monitorering fra overordnet Hypervisor-overvågning til dyb applikations-overvågning med indbygget kendskab til mere end 150 applikationer.

 

 

Bredden og dybden, kombineret med en unik enkelhed, når det kommer til implementering, og en meget fleksibel licensmodel, gør eG Innovations software brugbar til

  • Assessments, hvor man prøver at finde Root Cause af infrastruktur-problemer
  • Grundlæggende overvågning af virtuelle miljøer
  • Dybdegående overvågning af SQL Server, Exchange, Sharepoint, Oracle etc
  • Kortvarig eller langvarig leje kontra mere traditionelt køb med årlig subscription
  • Skalerbar pris afhængig af monitorerings-opgaven


eG Innovations - virksomheds oversigt
Commaxx samarbejder med eG Innovations, så vi kan tilbyde vore kunder performance management løsninger og tjenester, der på suveræn vis forbedrer fejlfinding, diagnosticering og løsning af performance problemer i virtuelle, cloudbaserede og fysiske service-infrastrukturer. Kun eG Innovations tilbyder en full circle service med 100% gennemsigtighed på tværs af alle platforme - fra desktops til applikationer, og fra netværk til lager-enheder. Denne unikke tilgang leverer et dybt, handlingsrettet indblik i den virkelige årsag til performance problemer på tværs af alle platforme, og gør administratorerne i stand til at finde og udbedre problemer før slutbrugeren opdager dem.

For mere information om eG Innovations, besøg http://www.eginnovations.com/, eller klik her for en virksomhedsprofil for eG Innovations. Ydermere, hvis du ønsker en snak om din organisations performancekrav, jeres IT miljø, hvordan I kan forbedre slutbrugerens oplevelse af systemerne og opnå en bedre ROI på deres IT investeringer, så kontakt Kent Skovgaard.