• no_NO
  • sv_SE

Citrix Systems (NASDAQ: CTXS) tilbyder server- og desktopvirtualisering, netværksløsninger, software som en tjeneste (SaaS) og cloud-teknologier til mere end 230.000 virksomheder over hele verden, hvilket afspejler sig i selskabets vision; ”en verden, hvor alle kan arbejde og kommunikere når som helst, hvor som helst”.

Citrix Delivery Center, Citrix Cloud Center og Citrix Online Service-produktfamilierne gør databehandling enklere, sikrere og bedre for millioner af brugere. Løsningerne sikrer, at software kan leveres som en tjeneste når som helst, hvor som helst og til alle typer enheder. Citrix Delivery Center, som består af XenDesktop, XenApp, XenServer og NetScaler, virtualiserer servere, workspaces og applikationer. Softwaren centraliseres i datacenteret og leveres til brugerne som en tjeneste.

I april 2009 annoncerede Citrix, at deres servervirtualiseringsløsning, XenServer, skulle tilbydes gratis til markedet. Den kan derfor frit hentes ned og bruges i forbindelse med alle typer IT-miljøer.

Citrix Receiver er den første universalklient til levering af IT-tjenester. Med Citrix Receiver installeret på en enhed (PC, Mac, iPhone, iPad, m.m.), kan applikationer og brugerflader leveres som en tjeneste til brugerne på brugernes egne præmisser, uafhængig af platformen.